Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، فردین منصوری، با بیان اینکه داوطلبان باید از قبل مکان برگزاری آزمون را شناسایی کرده باشند تا روز آزمون دچار استرس نشوند، گفت: توصیه می شود کنکوری‌ها روز قبل از آزمون حتما سری به حوزه امتحانی خود بزنند و روز آزمون هم بین نیم تا یک ساعت زودتر در حوزه امتحانی حضور یابند تا با آشنایی بیشتر با محیط، آماده پاسخگویی به سوالات شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یادآوری کرد:  پوشیدن لباس خنک سر جلسه آزمون و آماده کردن مداد، پاک کن و... برای زمان آزمون می‌تواند نقش مهمی در کاهش استرس داوطلبان سرجلسه آزمون داشته باشد.

رئیس اداره مشاوره اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در ادامه توصیه هایی هم به کنکوری ها در مورد نحوه پاسخگویی به سوالات داشت و گفت:  توصیه می شود کنکوری‌ها زمان را مدیریت کرده و هنگام روبرو شدن با سئوالاتی که پاسخ آنها را بلد نیستند، آرامش خود را حفظ کرده و با زدن یک علامت از آن سوال بگذرند تا در صورتی که فرصت کردند باز هم به آن سوال برگشته و وقت بیشتری به پاسخ دادن آن سوال سخت اختصاص دهند.

وی تاکید کرد: کنکوری ها باید سوالات را به دقت مطالعه کرده تا دچار خطا نشوند، چون تعداد گزینه های انحرافی در کنکور زیاد است و پاسخگویی شتاب زده به سوالات اصلا توصیه نمی شود.

وی اضافه کرد: کنکوری ها باید سوالاتی که پاسخ آنها را بلد نیستند، رها کرده و به سراغ بقیه سوالات بروند، زیرا سوالات کنکور نمره منفی دارد.

وی تاکید کرد: حتی نفرات برتر هم به همه سوالات کنکور پاسخ نمی‌دهند، لذا داوطلبان در مواجهه با سوالات سخت باید آرامش خود را حفظ کنند.

وی با اشاره به اهمیت مدیریت زمان از سوی داوطلبان در روز آزمون، گفت: توصیه می شود داوطلبان از همراه بردن ساعت سرجلسه آزمون غافل نشوند.
وی در ادامه  با بیان اینکه در ساعات پایانی باقی مانده به برگزاری آزمون سراسری درس خواندن و یا مرور آموخته ها به داوطلبان آزمون سراسری توصیه نمی شود، گفت: داوطلبان آزمون سراسری باید ۲۴ ساعت باقیمانده به برگزاری آزمون مطالعه نداشته باشند.

منصوری سپس از خانواده‌ها خواست  در ساعات باقیمانده تا آزمون با ایجاد یک فضای آرام، کنکوری ها را از اضطراب دور کرده و به هیچ عنوان در مورد کنکور سراسری و نتایج آن و یا آینده حرفی نزنند، تا داوطلبان دچار استرس نشوند.

منصوری با توصیه به عدم مصرف غذاهای چرب و شیرینی های مصنوعی در شب آزمون، گفت: بهتر است داوطلبان شب امتحان غذای سبک و مقوی میل کنند.

رئیس اداره مشاوره تربیتی و تحصیلی اداره کل آموزش و پرورش کرمانشاه همچنین با توصیه به زود خوابیدن کنکوری‌ها در شب آزمون، گفت: خواب کافی در شب قبل از آزمون می تواند تمرکز بیشتر داوطلب سر جلسه آزمون را به همراه داشته باشد.

وی  با بیان اینکه خوراکی‌هایی مثل انجیر، توت خشک و کشمش دارای قند طبیعی هستند، گفت: توصیه می‌شود داوطلبان این نوع خوراکی‌های دارای قند طبیعی را که هم حملشان راحت است و هم بالا و پایین رفتن ناگهانی قند خون را همراه ندارند، برای استفاده سرجلسه آزمون با خود ببرند. 

وی با بیان اینکه خوردن  شکلات، آبنبات و شیرینی‌های مصنوعی سر جلسه کنکور توصیه نمی‌شود، گفت:  این نوع خوراکی‌ها به همان سرعتی که قند خون را بالا می‌برند، آن را پایین می‌آورند و تنها برای حدود یک ساعت گلوکز را تامین می‌کنند.

منصوری با تاکید بر اینکه کنکوری ها روز آزمون حتما باید صبحانه میل کنند، گفت: توصیه می شود  صبحانه روز کنکور حاوی ترکیبی از لبنیات و پروتئین مانند گردو و پنیر، یک لیوان شیر و یا تخم مرغ باشد.

کد خبر 687050 منبع: ایسنا برچسب‌ها کنکور دانش آموز

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: کنکور دانش آموز توصیه می شود جلسه آزمون خوراکی ها کنکوری ها روز آزمون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۳۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایل کاهش تعداد پسران در آزمون کنکور امسال

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مصطفی اسدی کارشناس آموزش و پرورش مهمترین عامل کاهش داوطلبان پسر در کنکور امسال به میزان ۳۴، را انگیزشی عنوان کرد و گفت: جوانان به خصوص پسران به دنبال آینده ای روشن به ویژه در حوزه مسایل معشیتی هستند و وقتی افرادی را در اطراف خود می بینند که از رشته تحصیلی شان بهره‌‌وری مناسبی ندارند از آنها الگو می‌گیرند، به عنوان مثال اگر فردی دارای تحصیلات دانشگاهی در رشته فنی باشد اما در حرفه ای غیرمرتبط با رشته تحصیلی اش مشغول باشد، جوانان از او الگو گرفته و ترجیح می‌دهند به جای ادامه تحصیل در بازار کار مشغول حرفه‌ای شوند.

وی با اشاره به ورود پسران به دانشگاه‌های غیردولتی آن هم با ثبت نام بدون حضور در کنکور، ادامه داد: آسان بودن تحصیل در دانشگاه‌های غیردولتی بدون کنکور و کسب مدرک تحصیلی با ارزش یکسان نسبت به دانشگاه‌های دولتی شاید علت دیگری برای کاهش تعداد پسران در آزمون کنکور باشد.

به گفته این کارشناس،  تحصیل در خارج از کشور به دلیل سهولت علتی شده تا بیشتر خانواده‌ها ترجیح دهند پسران خود را برای تحصیل و اقامت به کشورهای خارجی بفرستند.

اسدی افزود: از سوی دیگر، دختران در گذشته در سنین کمتر ازدواج می‌کردند و ممکن بود از دبیرستان بازمانند، اما اکنون اینگونه نیست و این موضوع باعث شده حجم عظیمی از دختران به سمت کنکور آمده، سهمی از صندلی‌های دانشگاه‌ها را بگیرند، از این رو پسران انگیزه‌ای برای ادامه تحصیل در دانشگاه های دولتی نداشته باشند. 

وی در خصوص آسیب‌های احتمالی کاهش تحصیل پسران در جامعه بیان کرد: بی‌تردید آن گروه از تحصیل کردگانی که تحصیلات خوبی دارند بهتر می‌اندیشند و بهتر زندگی می‌کنند، همچنین، کمتر در برابر آسیب‌ها قرار می‌گیرند، اما به طور کلی این موضوع آسیب جدی به جامعه وارد نمی‌کند، زیرا جامعه نیاز دارد پسران به سمت حوزه کار بروند.

اسدی یادآور شد: البته این موضوع را نیز باید در نظر بگیریم که اگر پسران با هوش بالا و استعداد نتوانند ادامه تحصیل دهند ممکن است وارد شبکه‌های بزهکاری شوند و از هوش خود در این عرصه استفاده کنند، یا ممکن است دچار سرخوردگی شده یا از خشونت استفاده کنند، همچنین این موضوع ممکن است سن ازدواج افزایش پیدا می‌کند. 

این کارشناس آموزش و پرورش اضافه کرد: دانش آموز مستعد اگر در رشته‌های خوب و پرمخاطب نتواند تحصیل کند، بدنه علمی ما دچار آسیب می‌شود، به عنوان مثال در گذشته شاهد بودیم که دانش آموزان باهوش و استعداد بالا در رشته‌های علوم انسانی تحصیل نکردند و متاسفانه افراد ضعیف مدیر یا وکیل شدند و این موضوع مشکلات مختلفی را ایجاد کرده است.

گفت‌و‌گو از: مهدیه قمری

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صدور مجوز حضور ۴۵۶ داوطلب شهرستان زیرکوه در کنکور اردیبهشت
  • آغاز نام‌نویسی از داوطلبان متقاضی ترمیم نمره
  • آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی ۱۰ و ۱۱ خردادماه برگزار می شود
  • آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی 10 و 11 خرداد ماه در سراسر کشور برگزار می‌شود
  • آیلتس چیست؟
  •  تقویت یادگیری، هدف تغییر در نحوه طراحی سوالات امتحانات نهایی
  • رقابت داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش سمنان
  • کلید اولیه آزمون دستیاری پزشکی منتشر شد
  • دلایل کاهش تعداد پسران در آزمون کنکور امسال
  • کلید اولیه پنجاه و یکمین دوره آزمون دستیاری پزشکی منتشر شد